Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри в предаването “От

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри в предаването “От
Коментари Харесай

Крушарски: Предложих пост на Георги Илиев, от гафа с Уулвс съм 30 000 евро назад

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри в предаването “ От дузпа в тъч ” на Sportal TV , че е предложил пост в клуба на рекордьора по мачове в родния хайлайф Георги Илиев. Полузащитникът е корав, че поставя завършек на кариерата си след полусезона, само че все пак има възможност да остане на “Лаута”.

“Георги Илиев е корав в решението си. Човекът действително е решил нещата - да спреш, до момента в който си на върха, а не когато да падаш надолу. Това е мъжка постъпка. Аз приказвах с него предложих му пост - в случай че желае треньор, в случай че желае деца, в случай че желае управление. Той сподели, че ще намерения. С футбола завършва на 15 декември”, сподели Крушарски.

Босът на “смърфовете” разкри също по този начин, че от несполучливото картотекиране на двамата футболисти на Уулвърхамптън - Силвен Десланд и Джордж Греъм е обратно с 30 000 евро. Двамата не съумяха да преминат чартърен на “Лаута”, поради изпуснати периоди в регистрацията в интернационалната система TMS.

“С единият футболист от Уулвърхамптън имаме сделка да се върне при нас през зимата. Някои хора, които направиха този проблем, мисля, че би трябвало да се замислят дали това е методът на работа. Единият човек беше пуснат на обяд, а другият в 21:45 от системата на Локомотив. Трансферният прозорец затваря в 00:00 часа. Дали сме документи и всичко. От цялата тая работа аз олекнах 30 000 евро. Заплати, адвокатски такси и джобът се поизпразни”, сподели още притежателят.

По отношение на положителната серия на тима и идния мач с Лудогорец президентът на пловдивчани съобщи, че е сдържан оптимист, само че не счита, че тимът има капацитет за купа, най-много от финансова позиция.

“Не съм чак толкоз огромен оптимист, а виждам обикновено на нещата. За да стигнем до купата ни трябват още десетина милиона. Говорим си с щаба, че би трябвало да има неизменност, а не да има “тука има, тука нема”. Срещу Славия си бяхме балетисти, а против Лудогорец не би трябвало да е по този начин. Мисля, че резултатите няма да закъснеят”, изясни Крушарски.

“Новата психоложка не съм я виждал, не съм я приемал. Ръководството я одобри и щом са решили, че ще им свърши работа, предлагам, че триумфите няма да закъснеят. В целия футбол има потребност от психолог”, разяснява назначението на психолог босът на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР