Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви в предаването Домът

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви в предаването Домът
Коментари Харесай

Христо Крушарски: Локомотив има нов собственик

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разгласи в предаването " Домът на футбола ", че отборът към този момент има нов притежател. Той съобщи, че има нов финансов сътрудник, който влиза 50:50 и ще обезпечава половината от бюджета на клуба, който е 4.5 милиона лв..
 Крушарски: Преминаваме към мениджърски модел на ръководство
Крушарски: Преминаваме към мениджърски модел на ръководство

" Гласувам цялостно доверие на Сашо Тунчев "

" Имам към този момент финансов сътрудник, който влиза 50-50 с мен. От предходната седмица към този момент имам сътрудник, за който ще разберете скоро. Тази година ще нулираме разноските за Локомотив. Преди време започнах да приказвам, че ще стартира да спечелвам. Миналата година имах под 2 милиона разноски, а тази година разноските ще са нулеви. Много хора не имат вяра в това. "

" Бюджетът на Локомотив е 4.5 милиона лв.. Нашият бюджет не скача фрапантно. Ще управляваме дружно с новия човек. От предходната седмица към този момент сме сътрудници. Обновихме управителния съвет, той има двама индивида в него. Ще има доста промени. Ние не сме толкоз богати, че да пилеем. Ще понижаваме разноските и ще усилваме приходите. След Гонзо състезателен шеф няма да има. Ще търсим управител, към този момент Тунчев ще извършва тази роля ", съобщи Крушарски пред " Диема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР