Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви, че лицензът на

...
Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви, че лицензът на
Коментари Харесай

Крушарски: Лицензът ни е гарантиран! Колегите от ЦСКА да не ...

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разгласи, че лицензът на клуба за идващия сезон не е заплашен, а заплащането на отговорности към Национална агенция за приходите върви по проект. Той допусна, че медийната офанзива идва от директен съперник за призовите места. " Искам да успокоя нашите последователи, че лицензът не " виси ", както се показват някои. Плащанията към Национална агенция за приходите са постоянни. Със страшна мощ обаче висят шампионските им и други планове, за които хвърлиха много пари. Забелязвам, че не могат да си удържат огорчението и нервите. С това си изяснявам зачестилата медийна угриженост за финансовото положение на Локомотив и медийното отразяване на акцията на нашите почитатели за пазаруване на виртуални билети. Ние и без тези билети ще се оправим. Но тази помощ от последователите ни е голяма, тъй като демонстрира, че клуб и почитатели са едно цяло. А когато това е по този начин, триумфите ни са обезпечени. Това очевидно изплаши много хора ", съобщи пред " Марица " Крушарски.

" На медийните стратези на ЦСКА ще кажа: " Колеги, не си хабете напъните, няма да съумеете да разбиете Локомотив. Вложете в нещо по-смислено пари и сила, тъй като долу на терена всичко лъсва и се вижда.
Използвам случая да благодаря на нашите почитатели за поддръжката и да ги уверя, че за Локомотив предстоят още по-добри дни ", сподели още Христо Крушарски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР