Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори след поражението от

...
Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори след поражението от
Коментари Харесай

Крушарски: Вадя брадвата, ще режа до коляно

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски приказва след провалянето от Славия с 2:4 на Лаута в мача от втория кръг на Първа лига. Босът съобщи пред TribunaPlovdiv.bg, че е „ извадил брадвата “ и разгласи, че някои играчи ще си тръгнат, наставникът Бруно Акрапович ще продължи да води тима и да постанова дисциплинираност. Крушарски показа и рецептата си за възстановяване на нещата в българския футбол - всички играчи да станат общи служащи, а не да си мислят, че са нещо.

“Загубата не е толкоз страшна. За толкоз години, тук този метод започване на шампионата го виждам четвърта година. Започваме по същия метод. Миналата година ги качих на углавен лагер и нещата се трансформираха. Мога да кажа единствено, че си проличава, че Славия са играли четири мача повече ", стартира Крушарски.

" Зъбните колелета още не са смазани. Нищо не е изгубено още. Говорихме си искрено горе с Акрапович. Ще има малко промени. Нещата са в вярната посока. Някои ще си тръгнат, някои ще останат. Визирам футболисти. Не е това, което сме решили, очевидно сме сбъркали. Ние си казахме каквото си казахме. То си е за нашата кухня. Важното е, че ще видите, че Локомотив ще стане това, което ще стане. Аз си разходвам парите, с цел да се случат нещата ".

" Към Акрапович няма какво да кажа. Той направи дисциплинираност. В тима има ред. Получих приветствие и от други хора, които схващат от тази работа. Те ме посъветваха да продължим в същия жанр. С тази прекомерна промяна на треньори не стигнахме до на никое място. Този път ще си караме по проект. Момчетата, които остават, ще играят мъжка игра и това ще го видите ".

" Аз го споделих и преди, в този момент отново ще го повторя. Аз съм производственик и когато имам да извършвам поръчка, никой няма право да върви в отпуска, даже и аз. Всеки ще си получи заслуженото и в случай че не съблюдава разпоредбите ще потегля по гората. Тук всеки се прави на управител ".

" Трета година ми писна с нелепостите. Сега съм извадил една секира и стартирам от коленете. Не от глезените, а от коленете. Портала има две страни, следователно избирам да са от външната страна ", продължи изказването си Крушарски.

" Моята прогноза съм я споделил. Ние ще сме в първата шестица. Този път това е разпореждане! До в този момент беше приказки и предпочитание, този път е разпореждане. Това на мен ми е трета година. Аз би трябвало да почна да изваждам играчи. Да изваждам някой лев. Не става единствено да се набутвам. Истината е в нашите юноши. Взехме чужденци, тъй като няма българи. Школата занапред ще вади фрагменти ".

" Феновете са пристигнали да гледат спектакъл, а не балет или някакви такива осъществявания. Нормално е да си потеглят. На мен не ми е прелестно да давам такива пари и да ги давам за лентяи. Това, което споделям, това е истината. В България, с цел да тръгне футбола, всички играчи би трябвало да са общи служащи. Не да си мислят, че са нещо ".

" Заплата повече от 1500 – 2000 лева не би трябвало да има, с цел да има резултат. Ние сме ги разглезели и са огромната работа. Това ще го вкарам аз в Локомотив. Всеки ще получава, това което е заслужил “, показа Крушарски.
Първа лига 2 кръг, неделя 29 юли  Локомотив (Пловдив) 2:4краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР