Президентът на Ливърпул и един от собствениците в клуба –

...
Президентът на Ливърпул и един от собствениците в клуба –
Коментари Харесай

Собственик на Ливърпул: Клоп ще остане колкото му харесва

Президентът на Ливърпул и един от притежателите в клуба – Том Уърнър намерено съобщи, че мениджърът на тим Юрген Клоп ще остане отпред, до момента в който самичък не изяви предпочитание да си тръгне. Думите на американския предприемач пристигнаха преди утрешния край в Шампионската лига против Тотнъм.

Германският ментор изведе Ливърпул до втори следващ мач за трофея в най-комерсиалната клубна конкуренция на Стария континент. Неговият отбор притискаше и до последния ден Манчестър Сити във Висшата лига, където въпреки всичко „ небесносините” победиха с 1 точка повече пред мърсисайдци.

Миналата година Ливърпул падна с 1:3 от Реал Мадрид във финала на Шампионската лига, а в този момент се надява най-накрая да донесе първо отличие на Клоп, откогато той е част от британския футбол. „ Видяхме играчите след финала предходната година и можеше да се види какъв брой доста ги боли тази загуба. Смятам, че играхме изцяло равностойно на Реал до нещастната травма на Мохамед Салах. Когато напуснеш Киев след нощ като онази, започваш да се чудиш по кое време ще стигнеш нов край.”

„ Огромно предизвикателство е да стигнеш толкоз надалеч. Със сигурност не сме очаквали да играем още веднъж във финала още в идващия сезон. Не мисля, че Ливърпул е правил това от средата на 80-те години насам. Да се върнем назад толкоз бързо е отлично, само че още не сме постигнали поставената цел, а тя е успеха.”

„ Не получаваш толкоз доста рози за това, че си приключил втори. Нашият фокус е върху връщането на трофея в Ливърпул.”

Колкото до вложенията на Фенуей Спортс Груп в Ливърпул, Уърнър добави: „ Това е интервал на непрекъснат напредък и е същинско наслаждение да следим непрекъснатото усъвършенстване в тима. Времената за клуба са чудесни. Помня когато ние подсигурихме позицията си в Шампионската лига като един от тимовете в топ 4, някои хора го счетоха за даденост, тъй като нашата цел беше спечелването на купата. Ние сме неизмерно горди от целия отбор и всичко, което Ливърпул реализира.”

„ Философията ни произтича от убеждението, че когато има хора, които са оторизирани да работят като екип, се случват велики неща. Очевидно всичко стартира от Юрген и неговото необикновено водачество. Това е основна част от всяко наше достижение тази година.”

„ Юрген също по този начин е заобиколен от извънредно надарени хора във футболната организация като Майкъл Едуардс (спортния директор), Бари Хънтър (главния скаут), Дейв Фалоус (отговорник по селекцията) и Пеп Линдерс (асистент-мениджър), както и доста други.”

„ Нов контракт за Клоп? Не желаеме да обсъждаме обстановката обществено, изключително толкоз скоро преди финала. Мисля обаче, че всички знаят какво е мнението ни за него. Вече един път му удължихме контракта. Единственото, което мога да кажа, е, че той може да остане до тогава, до момента в който му се желае. Вярваме, че той е предан на Ливърпул”, съобщи Уърнър.

Още по тематиката:

Клоп: Няма нищо правилно в слуховете за Ювентус

Скритият коз на Клоп - анализатор, работил в Тотнъм

Жозе подсети изгубените финали на Клоп: Ще му е доста мъчно

В Италия взеха да търсят какъв брой коства да се купи Клоп
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР