Президентът на Латвийската футболна федерация Каспарс Горкс ще посети лично

...
Президентът на Латвийската футболна федерация Каспарс Горкс ще посети лично
Коментари Харесай

Шефът на латвийския футбол идва на преговори за треньора на Левски

 Славиша Стоянович е гласен за селекционер на Латвия
Президентът на Латвийската футболна федерация Каспарс Горкс ще посети персонално България, с цел да договаря за треньора на Левски - Славиша Стоянович, оповестява локалната онлайн медия sportacentrs.com, представена от Българска национална телевизия.

Както е известно, словенецът е получил предложение да поеме националния тим на прибалтийската страна, само че той има настоящ контракт с Левски и не може да напусне без позволението на клуба.

" Остана единствено още една въпросителна и когато тя отпадне, ще ви кажа какво и по какъв начин ", сподели Горкс и добави, че задачата на федерацията е новият народен селекционер да подпише до Изпълкома на 15-и януари. От sportacentrs.com прибавят, че главата на локалния футбол има намерение самичък да посети България тези дни, с цел да завърши договорката за Стоянович.

Остава обаче неразбираемо дали Горкс в действителност ще договаря със Спас Русев, тъй като през днешния ден Левски отпътува на лагер в Кипър, който ще продължи и оттатък датата 15-и януари, упомената от президента на латвийската федерация.

" Докато не уредим всичко и не подпишем контракт, няма да посочвам характерни имена. Медиите имат навика да ровят надълбоко и няма по какъв начин да не призная обстоятелството, че публичността на тези договаряния оказа директен резултат върху тях. Когато всичко завърши, ще разглася името на новия селекционер. В момента не желая неразбирателства и тълкования.

Няма да кажа имената на претендентите. Ще разглася детайлите, когато всичко е готово ", продължи президентът на локалната федерация.

От sportacentrs.com настояват, че Стоянович остава цел номер 1 за Горкс, макар че самият треньор сподели на конференция във вторник, че ще остане в Левски най-малко до лятото. Друг претендент за поста е Виктор Скрипник от ФК Рига, който ще получи идентична заплата като Стоянович, в случай че се стигне до договаряния с него.

Украинецът обаче може би ще желае по-голяма, прецизират от sportacentrs.com.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР