Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас обяви, че в лигата

...
Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас обяви, че в лигата
Коментари Харесай

В Испания обмислят връщане на феновете по стадионите

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас разгласи, че в лигата работят за завръщането на публиката по испанските игрища в края на април и началото на май.

" Ако зародят нужните условия, сме готови, само че има условия, които не може да направляваме. Надяваме се, че в края на април и началото на май ще може публиката да се върне отчасти по стадионите в Испания. Готови сме да отворим избран % от потенциала на стадионите “, разяснява Тебас.

" След казаното от държавния секретар по спорта Ирен Лосано всички се надяваме, че след Великден към този момент ще може да определим бърза дата за завръщането на почитателите по стадионите. Всички сме доста внимателни във връзка с Великден, това е основен миг да забележим по какъв начин стоят нещата “, добави той.

" Завръщането на Кристиано Роналдо в Ла Лига би било хубаво. Той продължава да прави разликата. “

" Много малко евентуално е или е необикновено някой всред Мбапе и Холанд да може да дойдат в Ла Лига през идващото лято. Иска ми се да могат да дойдат, само че би трябвало да сме реалисти. Мисля, че нито един от тези двама играчи няма да може да пристигна в Испания. “

" Барселона трябваше да реши най-голямата си рецесия. Институционалната рецесия беше по-голяма от финансовата. В клуба би трябвало да има непоклатимост и имам вяра, че Лапорта и неговият екип ще стартират да задават курс на оня популярен клуб, от който той се нуждае. Познавам Лапорта от доста години. Откакто той напусна футбола, се бяхме виждали няколко пъти. Сега още веднъж говорихме. Най-важното е, че Жоан желае да постави бързо ред в Барселона. Убеждаването на Меси да подпише нов контракт с клуба е една от най-важните задания пред него. Но най-важното за клуба, за играчите и за Меси е, че клубът има президент “, сподели още Хавиер Тебас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР