Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас изрази неодобрене от заетата

...
Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас изрази неодобрене от заетата
Коментари Харесай

Шефът на испанския футбол нахока здраво Барселона

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас изрази неодобрене от заетата досега позиция от Барселона по станалия прочут като “случая Негрейра ”. Само преди няколко дни каталунският гранд бе публично упрекнат от Кралската прокуратура на Испания в продължителна корупция и подправяне на финансови данни.

То е на база на следствие, което продължава повече от година на локалните данъчни управляващи, които са събрали данни за това, че сред 2001 и 2018 са превели общо 7,3 милиона евро на някогашния вицепрезидент на Съдийската комисия Хосе Мария Енрике Негрейра.

Тебас обаче изрази своето неодобрение от неналичието на бистрота и ясни пояснение от страна на каталунците, които са заместени от нападателна изразителност.

“Не знам дали позицията на президента на Барселона е най-подходяща. Не различен миг с такава рецесия в репутанцията, освен за Барселона, само че и за футбола като цяло. Трябва да действаме до дъно и в случай че има отговорни, които и да са те, да си поемат отговорността. Ако няма отговорни, още по-добре за всички. Срамувам се, че към момента не сме получили безапелационно пояснение за обстановката. Нямаме никакво пояснение от Барселона, а към този момент мина известно време, ” съобщи Тебас.

Самият той излезе с публична позиция още ден след експлоадирането на абсурда в локалната преса, че от Ла Лига не могат да наложат спортни наказания на каталунците, защото е минал давностният интервал от три години за сходен жанр нарушавания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР