Президентът на Конфедерацията на труда Подкрепа, Димитър Манолов, призова премиера

...
Президентът на Конфедерацията на труда Подкрепа, Димитър Манолов, призова премиера
Коментари Харесай

Димитър Манолов призова Денков да отиде на протеста

Президентът на Конфедерацията на труда " Подкрепа ", Димитър Манолов, прикани премиера Николай Денков да отиде на и да показа предложенията си на протестиращите.  " Така желаят сътрудниците и аз също мисля, че по този начин е по-добре, " цитира думите му Българска телеграфна агенция

След като бе уведомил министър-председателя за неналичието на интерес от страна на протестиращите да се срещнат с него, министър председателят отбелязал, че има забавни оферти за тях. " Казах му това, което бях чул от сътрудници - който има оферти, да пристигна да ги направи тук ", уточни Манолов.

Президентът на КТ " Подкрепа " акцентира, че договарянията в София са завършили и изрази отчаяние от обстоятелството, че десетки хиляди души са дойдли в столицата, с цел да чуят, само че са били разочаровани . " Те ни излъгаха ", сподели Манолов и добави, че в случай че някой политик желае да предложи нещо, би трябвало да пристигна на митинга да го разиска.

Президентът на КТ " Подкрепа " изрази подозрение по отношение на вероятно изпратените оферти към Брюксел и акцентира несигурността по отношение на действителните планове на политиците, като допусна политически спектакъл с присъединяване на протестиращите.

" Никой от нас не знае дали са изпратили нещо в Брюксел. Ако са изпратили, какво и дали изобщо не ни се разиграва някакъв политически спектакъл, в който ние да сме храстчето в ъгъла на сцената ", съобщи Манолов.
 Денков би разговарял за енергетиката, само че без мегафони и през блокади
Денков би разговарял за енергетиката, само че без мегафони и през блокади

Зад митингите той вижда политически ползи и съответни партии
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР