Президентът на КНСБ и борец за правата на трудещите Пламен

...
Президентът на КНСБ и борец за правата на трудещите Пламен
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В БЛИЦ! Уникални СНИМКИ - синдикалист №1 натъпка самолет с ударни количества алкохол! Димитров се глези с бизнес класа!

Президентът на КНСБ и " герой " за правата на трудещите Пламен Димитров се оказа буен фен на лукса на летището във Виена, съобщи кореспондент на БЛИЦ от мястото на събитието. Димитров, който чийто глас опищява студията на Нова телевизия и bTV, сподели изключителна пристрастеност и при извършването на покупки на безценен алкохол от безмитния магазин на аерогарата.

Синдикалист №1 се трансформира в същинска атракция на останалите клиенти на магазина до момента в който смъкваше скъпите бутилки с концентрат от рафтовете и ги пъхаше в найлоновите торби.

За има няма 10 минути Димитров сподели инстикт на олимпийски първенец по извършване на покупки, като съумя да зареди цели 4 торби, които по-късно с тъга съумя да натъпче в багажното поделение над креслото си.

Още по-интересното в тази ситуация е, че Димитров избра да се настани в бизнес салона на самолета Виена - София, вместо да седне при останалите простосмъртни пасажери.





С сходен разкош не могат да се похвалят даже министрите от кабинета " Борисов ", които пътуват в икономична класа, в случай че не са включени в формалните държавни делегации.

Явно Димитров се е вживял в ролята на върховен държавен началник и си мисли, че сегашният му пост ще е трамплин по пътя към Министерския съвет.

От бизнес класата на самолета проблемите на трудещите се наподобяват надалеч по-лесни за решение.

Интересно какво ли биха си помислили служащите от някои от опосканите български предприятия, в случай че знаят, че едно пътешестване на синдикалния необут излиза съвсем колкото месечните им заплати.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР