Президентът на Китай , ц обсъди днес ситуацията с разпространението

...
Президентът на Китай , ц обсъди днес ситуацията с разпространението
Коментари Харесай

Си Цзинпин предложи на държавите от Европа да обединят усилията срещу вируса

Президентът на Китай, ц разиска през днешния ден обстановката с разпространяването на ковид в света в обособени телефонни диалози с канцлера на Германия Ангела Меркел, президента на Франция Еманюел Макрон и краля на Испания Фелипе Шести, като им предложи да обединят старания в битката с новото заболяване. Това заяви китайското външно министерство, съобщи ТАСС.

``
реклама

" КНР се управлява от концепцията за единна орис на човечеството, подготвени сме да споделяме информация и опит с другите страни - цитира ведомството на уеб страницата си китайския водач. - Трудната обстановка в опазването на здравето е предизвикателство за цялото човечество.

Сплотяването и съдействието са нашите най-ефикасни оръжия. " Пекин се стреми да развива взаимна активност за основаване на ваксини, да укрепва партньорските си връзки в името на общото богатство, добави Си Цзинпин, представен от Българска телеграфна агенция.
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР