Президентът на Китай Си Дзинпин призова армията да бъде подготвена

...
Президентът на Китай Си Дзинпин призова армията да бъде подготвена
Коментари Харесай

Президентът на Китай призова армията да е готова за битка

Президентът на Китай Си Дзинпин прикани армията да бъде готова за борба, осведоми ”Ройтерс ”. Въоръжените сили на Китай би трябвало да засилят възприятието си за неотложност и да създадат всичко допустимо, с цел да се приготвят за борба, изиска той по време на среща с военното управление.
Китай укрепва армията си на фона на териториалните разногласия в Южнокитайско море и ескалиралото напрежение със Съединени американски щати в региона на търговията и поради статута на Тайван.

Официалната организация " Синхуа " отбелязва, че Си е декларирал по време на срещата, че Китай е изправен пред от ден на ден опасности и провокации, и въоръжените сили би трябвало да работят за гарантиране сигурността и развиването на страната.

Си, който също е ръководител на Централната военна комисия, означи още, че въоръжените сили би трябвало да одобряват тактики през новата епоха и да поемат отговорности за подготовка и осъществяване на война, добавя Нюз. бг.

Светът е изправен пред огромни провокации, невиждани от столетие, Китай към момента е във значим интервал на стратегическа опция за развиване, сподели президентът и добави, че въоръжените сили би трябвало да бъдат готови да реагират бързо при незабавни обстановки, да модернизират оперативните си благоприятни условия и да приготвят нов вид въоръжени сили.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР