Президентът на Казахстан и Русия потапят народа ни в кръв!

...
Президентът на Казахстан и Русия потапят народа ни в кръв!
Коментари Харесай

Казахстански революционери: Президентът Токаев и Русия потапят народа ни в кръв

Президентът на Казахстан и Русия потапят народа ни в кръв! Това оповестиха във фейсбук от " Фронта за избавление на Казахстан ".

Ето какво разясняват те като обръщение към народа:

Войници и офицери, казахстански народе, ние възставаме с оръжие против тиранията на управляващите в Алмати, Актау и други градове.

Днес ние виждаме по какъв начин президентът Токаев и съветските войски потапят народа и митинга в кръв. Разполагането на съветски войски в Казахстан в подобен миг преглеждаме като окупация на нашата татковина и превръщането на държавното управление на Токаев в марионетно. За да се извърши този проект незаконни детайли бяха освободени по улиците на Алмати, с цел да дискредитират митинга.

Войници и офицери, през днешния ден от вас зависи независимостта на Казахстан. Президентът Токаев наруши конституцията и всички закони, с цел да съобщи суверенитета на Русия, както стори това Лукашенко в Беларус и както се опита да направи Янукович в Украйна. Само от вашият национализъм зависи оцеляването на нашата страна. Елате на страната на революционните сили, дружно ще свалим режима ще възстановим справедливостта и ще окажем решителна въоръжена опозиция на окупаторите. Ние сме въоръжени и сме подготвени да окажем опозиция на силите на ОДКС. Ние пазиме суверенитета и териториалната целокупност на страната от всяко посягане. Призоваваме всички да окажат съдбоносен отпор, независимо да провеждат бойни възстанически групи. Иначе нашата страна (тук не се разбира)... ще я разделят на части, а прислужниците на режима ще пият кръвта на нашите деца и внуци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР