Президентът на Камерунската футболна федерация и бившата футболна звезда Самуел

...
Президентът на Камерунската футболна федерация и бившата футболна звезда Самуел
Коментари Харесай

Самуел Ето'о се извини за това, че изрита мъж и го свали на земята

Президентът на Камерунската футболна федерация и някогашната футболна звезда Самуел Ето`о се извини за това, че изрита мъж и го смъкна на земята пред стадион по време на Световното състезание в Катар, заяви АП.

Ето`о се спря пред стадион " 974 " да се снима с почитатели след успеха на Бразилия над Република Корея с 4:1 на осминафиналите на Мондиал 2022, а във видео, оповестено от вестник " Ла Опинион ", се вижда по какъв начин той преследва и поваля на земята мъж с камера, реагирайки на мненията му.

" Имах принудителен конфликт в човек, който евентуално е последовател на Алжир ", написа Ето`о на британски и френски в профила си в Туитър.
 Скандално: Ето'о рита мъж, опитал да го снима (ВИДЕО)
Скандално: Ето`о рита мъж, опитал да го снима (ВИДЕО)

След мача на Бразилия с Южна Корея

" Искам да се извиня за това, че изгубих наличие на духа и че реагирах по метод, който не прилича на моята персона ", добави някогашният нападател на Барселона и Интер Милано.

Алжирец, който се показа като Саид Мамуни, по-късно разгласява видео, в което твърди, че той е бил атакуваният човек и е подал недоволство пред катарската полиция.

" Самуел се сби с мен, удари ме, и човек от неговото обграждане ме бутна. Също по този начин счупиха камерата ми ", споделя пострадалият.

Той призна, че Ето`о е прибягнал до принуждение, откакто той го е попитал дали той е индивидът, който е подкупил съдията от Гамбия Бакари Гасама в баража сред Камерун и Алжир.

Ето`о бе в Катар отпред на камерунската делегация, а тимът бе отстранен в груповата фаза предходната седмица.

" Бях цел на обиди и обвинявания в рушвет без никакви учредения. Призовавам да продължаваме да устояваме на безкрайните провокации и нападки на някои алжирски последователи ", написа още президентът.

Ето`о е част от програмата с митове на ФИФА, която употребява някогашни играчи, с цел да промотират футбола, само че не е ясно в каква роля президентът на Камерунската федерация е бил на мача сред Бразилия и Република Корея.

Ето`о е играл на четири Световни шампионати за Камерун сред 1998 и 2014, а бе определен отпред на федерацията преди година.

Той прикани ръководителите на алжирския футбол " да сложат завършек на този нездравословен климат, преди да се стигне до по-сериозна покруса ".
 Стана ясно за какво Ето'о налетя на почитател, който искаше да го снима
Стана ясно за какво Ето`о налетя на почитател, който искаше да го снима

Скандалното видео шокира всички
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР