Президентът на Жоан Лапорта обяви окончателното си решение относно бъдещето

...
Президентът на Жоан Лапорта обяви окончателното си решение относно бъдещето
Коментари Харесай

Лапорта с окончателно решение за Усман Дембеле

Президентът на Жоан Лапорта разгласи окончателното си решение по отношение на бъдещето на Усман Дембеле. Нежеланието на французина да възобнови договора си се трансформира в една от най-големите саги през зимния прозорец и в последна сметка той в никакъв случай повече няма да облече екипа на каталунците.
„ Това с Дембеле беше един от случаите, които имахме на масата за разрешаване през последните дни на януарския трансферен прозорец. В него беше направена огромна инвестиция и играчът получава забележителна заплата. Ние му направихме добра оферта. Той сподели, че казусът не е финансов, само че се оказа, че в последна сметка е тъкмо подобен “, разяснява Лапорта.
„ Когато му казахме, че в клуба има постъпили две задоволително положителни предложения за него, сътрудникът му го посъветва да не споделя нищо. Направихме каквото можехме. Дадохме му две положителни предложения и той не пожела да ги одобри. Изненадани сме, че той не пожела да одобри изключително втората, която беше от британски клуб, където можеше да развие качествата си, само че той не пожела. Предпочете да остане тук през тези пет месеца. Няма смисъл, тъй като не е добре нито за него, нито за клуба “, добави президентът на Барселона.
„ Подновяването на контракта му щеше да ни даде марж на заплатата и да ни даде успокоение. Истината е, че мъчно може да разберем крайната позиция на Дембеле. Най-вероятно има някакъв проект, който следва. Сигурно има авансово съглашение с различен клуб, само че нас това не ни устройва. Той не влиза в нашите проекти и няма да играе повече за Барселона “, сподели още Жоан Лапорта.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР