Президентът на Жоан Лапорта даде обширно интервю пред RAC 1,

...
Президентът на Жоан Лапорта даде обширно интервю пред RAC 1,
Коментари Харесай

Лапорта за потенциално завръщане на Меси, слуховете за Левандовски и Салах, размяната за Феликс и преговорите за Дембеле

Президентът на Жоан Лапорта даде обстойно изявление пред RAC 1, в което приказва по редица тематики като вероятното завръщане на, трансферните спекулации за и, провалената замяна с присъединяване на, непрекъснатия трансфер на, интереса към, договарянията за нови контракти с,, и, представянето на Чави и уволнението на Роналд Куман.

За Меси

Не съм получавам сигнал от или от неговите сътрудници за опцията той да се завърне в. В момента няма да повдигаме този въпрос. Няма никакви диалози с за неговото евентуално завръщане в Барса. Истината е, че не обмисляме тази опция. Лео си е Лео, той е най-хубавият, само че сходна договорка не е част от нашите проекти. Комуникацията ми с към този момент не е плавна, само че бих се радвал Лео да участва по време на откриването на новия стадион. “Камп Ноу ” постоянно ще бъде неговият дом.

Трансфера му в? За мен несъмнено не беше елементарно. Аз обаче слагам клуба преди всичко и не можех да го слага в още по-голяма заплаха. Направихме това, което трябваше. Той е в Париж, само че аз го помня с любов. Дали е печален? Знам какво споделя, само че не си приказвам с него. Чувам мнения на хора, близки до него. те притегля мощно и когато си тръгнеш, на теб ти липсват градът и тимът. Ние имахме превъзходен живот тук. Стана ми по-мъчно поради персоналната и фамилната страна на нещата, в сравнение с поради спортния аспект.

За Левандовски и Салах

Това са двама топ играчи. Ако сходни имена напущат тимовете си, това значи, че хората си мислят, че могат да дойдат при нас, и това приказва задоволително. Не мога да кажа дали водим договаряния с тях, или не, тъй като в случай че е по този начин, ще затрудня работата на отговорниците за прехвърлянията. Всички играчи желаят да дойдат в, само че не мога да кажа кое е истина и кое - не.

За Феликс, Траоре и Рафиня

Имаше алтернатива за замяна на и, само че това не се получи. не искаше да се лиши от и постъпи правилн. На мен той доста ми харесва и е наслаждение да го виждам по какъв начин играе. Неговият сътрудник знае това. Мисля, че замяна с за Франсиско Тринкао и може да е доста добър вид. Много сме удовлетворени от Адама и неговите влияние, отношение и показване. е състезател, който доста харесваме, и е правилно, че Деко е неговият сътрудник. Ние имаме доста положителни взаимоотношения. Искам да уточня, че клубът не заплаща на Деко, който ни дава елементи, с цел да не вършим неточности. Той просто ще ни помогне, тъй като господства в бразилския пазар.

За Дембеле, Гави, Араухо и Сержи Роберто

Много ми харесва, той е необикновен. Отправихме оферта към до 20 декември и той не я одобри. Ако реализираме единодушие, това ще стане във финансовите рамки, които сме сложили. Казвам го с почитание, само че неговият сътрудник е като кутия, цялостна с изненади. Това малко ни обърка. Преговорите с и вървят добре. Те са доста значими за нас и желаят да останат. Ще има съглашение с тях. Използвам тази опция, с цел да заявя, че футболистите би трябвало да схванат каква е нашата финансова обстановка. можеше да преподпише при започване на сезона, когато редица играчи намалиха заплатите си. Не разбрах за какво той не одобри. Сега ние променяме състава и желаеме да го подобрим.

За Чави и Куман

Чави върши фантастична работа. В началото му беше трудно, но всичко си има процес. Той мотивира играчите и наложи нов стил. Новите попълнения бързо се адаптираха и сме на прав път. Чави ще остане тук, докато го иска. Той е “куле” и винаги желае най-доброто за Барса. Ако настъпи моментът за раздяла, той ще направи тази стъпка. Аз обаче си мисля, че ще остане за още много години. Ако го иска, той ще бъде треньорът през целия ми мандат. Чави е голям оптимист като мен. Опитах се да говоря ясно с Куман и да му кажа нещата без колебания. Постарах се да го уважа като легенда на Барселона и той винаги ще бъде добре дошъл тук. Трябваше да спечелим титлата през миналия сезон, но финансовата ситуация ни стимулира да му дадем нов шанс.
 Раул: Чави стана треньор още когато беше футболист Раул: Чави стана треньор още когато беше футболист 29 март | 10:19  Лапорта удостовери, че Барселона към този момент има две сигурни нови попълнения за лятото, само че няма късмет за Холанд или Мбапе Лапорта удостовери, че Барселона към този момент има две сигурни нови попълнения за лятото, само че няма късмет за Холанд или Мбапе 29 март | 09:51  Александър-Арнолд разкри, че е почитател на Барса Александър-Арнолд разкри, че е почитател на Барса 28 март | 22:30  Ясно е по кое време и при какви условия Атлетико може да купи Гризман Ясно е по кое време и при какви условия Атлетико може да купи Гризман 28 март | 18:52  Лапорта усили още повече властта си на Лапорта усили още повече властта си на "Камп Ноу " 28 март | 14:16  Каталунците ще предложат и един състезател на Лийдс Каталунците ще предложат и един състезател на Лийдс 28 март | 10:24 Още от Футбол свят  Луис Енрике още веднъж парира слуховете за Манчестър Юнайтед Луис Енрике още веднъж парира слуховете за Манчестър Юнайтед 29 март | 11:56 13 0  Премиър лийг ще приложи революционно предложение на Ралф Рангник Премиър лийг ще приложи революционно предложение на Ралф Рангник 29 март | 10:58 3608 6  Ериксен: Очаква ме нещо огромно, би трябвало да основа нови мемоари на хората Ериксен: Очаква ме нещо огромно, би трябвало да основа нови мемоари на хората 29 март | 10:29 973 0  Раул: Чави стана треньор още когато беше футболист Раул: Чави стана треньор още когато беше футболист 29 март | 10:19 1608 1  Бензема възобнови тренировки Бензема възобнови тренировки 29 март | 10:03 1269 0 Виж всички Водещи Новини  България ще мери сили със международния вицешампион България ще мери сили със международния вицешампион 29 март | 07:30 15349 67  ФИФА спря прехвърлянията на Левски ФИФА спря прехвърлянията на Левски 29 март | 10:05 12791 80  Още два тима от Европа ще подпечатат визите си за Катар Още два тима от Европа ще подпечатат визите си за Катар 29 март | 07:04 17136 21  Следващият сезон в efbet Лига ще започва много по-рано Следващият сезон в efbet Лига ще започва много по-рано 29 март | 10:27 4031 6  Купата още веднъж е за Рилски състезател след трилър в Ботевград! Купата още веднъж е за Рилски състезател след трилър в Ботевград! 28 март | 21:00 32642 101 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР