Президентът на Иран Хасан Рохани обяви, че санкциите на САЩ

...
Президентът на Иран Хасан Рохани обяви, че санкциите на САЩ
Коментари Харесай

Санкциите на САЩ срещу Иран се провалиха, доволен Рохани

Президентът на Иран Хасан Рохани разгласи, че глобите на Съединени американски щати против Ислямската република се провалиха , осведоми " Ройтерс ".

Съединени американски щати се провалиха при опита си да занулят износа на ирански нефт, удовлетворен иранският водач. Той добави, че Техеран ще продължи да доставя нефт на другите страни.

 Тръмп нападна Иран за химическите оръжия
Тръмп нападна Иран за химическите оръжия

Техеран пред ново тестване

Иран е решен да укрепи връзките си със прилежащите страни , разясни Рохани.

Съединени американски щати краткотрайно позволиха на някои страни последователно да стопират вноса на ирански нефт. Вашингтон заплашва са наказания тези страни, които купуват нефт от Ислямската република.

Американските наказания са част от психическата война на Вашингтон против Техеран, която ще се провали, уверен президентът на Иран.

 Путин и Пенс разискват контракта за нуклеарни оръжия и Иран
Путин и Пенс разискват контракта за нуклеарни оръжия и Иран

Всички би трябвало да имат свободата да участват на форума в Давос, разяснява Путин

" Съединени американски щати ни упрекват за личните си неволи в района...от Йемен до Ирак...Няма да се подадем на този напън, който е част от психическата война против Иран. Те се провалиха в опита си да спрат износа ни на нефт. Ще продължим да изнасяме ", закани се Рохани по време на тирада в град Хой, Североизточен Иран, излъчена по държавната телевизия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР