Президентът на Германския футболен съюз Райнхард Гриндел не е доволен

...
Президентът на Германския футболен съюз Райнхард Гриндел не е доволен
Коментари Харесай

Йозил дължи извинение на Льов, твърдят от ГФС

Президентът на Германския футболен съюз Райнхард Гриндел не е удовлетворен от държанието на Месут Йозил, който се разсърди и напусна Бундестима. След това халфът на Арсенал по всякакъв начин отбягва срещи с представители на федерация и със селекционера Йоахим Льов.

" Не мисля, че е вярно да не се даде светлина на нови връзки с Месут Йозил. Разбира се, че му изискуем самопризнание и за помощта за спечелването на Световното състезание, само че той също дължи почитание на Йоги Льов”, разяснява Гриндел.

Германският полузащитник не се яви на срещата със селекционера и мениджъра Оливер Бирхоф, която те бяха инициирали. Льов пътува до базата на Арсенал, само че Месут съумя да се скрие от него и там.

Joachim Löw on Mesut Özil.
pic.twitter.com/QZftNESdQa
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) September 28, 2018
" Месут не беше там. Ние приехме, че той не желае да приказва с нас сега. Не знам и аргументите ", сподели селекционерът.

" Разбира се, бих желал един състезател, с който съм работил дружно толкоз дълго време, да ми се обади даже и за минута. Аз чакам Месут да го направи, тъй като бяхме толкоз дълго време дружно ", добави Йоги.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР