Президентът на Германския футболен съюз Фритц Келер защити организацията от

...
Президентът на Германския футболен съюз Фритц Келер защити организацията от
Коментари Харесай

Президентът на Германския футболен съюз влезе в задочен спор с Ули Хьонес

Президентът на Германския футболен съюз Фритц Келер отбрани организацията от рецензиите, които насочи някогашният президент на Ули Хьонес във връзка неналичието на честване на 75-годишнината на именития Франц Бекенбауер.

" Съгласен съм с Ули Хьонес, че Франц Бекенбауер е неповторим състезател, международен първенец, огромен треньор, който донесе още веднъж международната купа. Но не може да скрием, че към всичко това има и тъмна сянка ", сподели Келе пред Sport1.
Beim Thema Franz Beckenbauer gehen die Meinungen der beiden ziemlich auseinander...
— SPORT1 (@SPORT1) Хьонес се изрече остро преди дни по отношение на неналичието на задоволително почитание от федерацията във връзка 75-годишния рожден ден на Бекенбауер. Вместо това фокусът бе преместен към съмненията към Бекенбауер за корупционни практики при продобиване на семейството на Германия за Мондиал 2006. Според Хьонес тези съмнения за предоставяне на рушвет при гласуването са безусловно подправени. " Ако Хьонес има доказателства по тази тематика, може да ги показа и да помогне на следствието. Чакам позвъняване от него ", сподели още Келер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР