Президентът на Гърция Прокопис Павлопулос се срещна с лидера на

...
Президентът на Гърция Прокопис Павлопулос се срещна с лидера на
Коментари Харесай

Програмата на Мицотакис и сивите зони, президентът на Гърция връчи мандат на победителя

Президентът на Гърция Прокопис Павлопулос се срещна с водача на победилата в изборите през вчерашния ден дясноцентристка партия Нова народна власт Кириакос Мицотакис и му връчи мандат за сформиране на държавно управление, заяви АНА-МПА, представена от Българска телеграфна агенция.

По-рано ръководителят на Народното събрание Никос Вуцис съобщи на президента резултатите от изборите. Преброени са 99,86 % от гласовете, остават резултатите от няколко секции, само че те не могат да трансформират резултата, който дава безусловно болшинство на Нова народна власт.

Изборите в секцията в Атина, която през вчерашния ден беше атакувана от маскирани причинители, които откраднаха урната и я изгориха, ще бъдат повторени тази неделя.

В 13 часа стартира церемонията по предаването на премиерския пост от Алексис Ципрас на Кириакос Мицотакис. Днес се чака да станат известни и имената на членовете на новия кабинет.

Нова народна власт твърди, че има подготвена и финансово разчетена стратегия. Доста моменти обаче остават към момента в областта на неяснотата във връзка с реализацията им.

Истина е, че изборите към този момент не се вземат решение толкоз от детайлите в партийните стратегии, колкото от по-общия облик, политическата хармония и избрани съществени моменти, които доближават или не до гласоподавателите.

Действително, нормално " цялостните " стратегии на партиите са тези предизборни материали, които се четат минимум в хода на предизборната акция. В много случаи те са дълъг лист от ограничения с съществена цел да могат да се допитат до него гласоподавателите, изключително когато са ориентирани към съответни категории от тях.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР