Президентът на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на
Коментари Харесай

Макрон: Европа трябва да бъде по-малко икономически зависима от САЩ и Китай

Президентът на Франция Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на съобщи през уикенда, че Европа би трябвало да бъде по-малко подвластна от другите страни, основно от Съединени американски щати и Китай, във връзка с търговията.

Франция сплотява силите си с Германия, като задачата е да се създаде "инвестиционен проект " за бързо рестартиране на континенталната стопанска система, разкри Макрон в телевизионно послание към нацията. Той даде обещание да се стартира работа по този въпрос на идния Европейски съвет, наблягайки, че единственият метод за възобновяване на френската стопанска система е посредством съдействие с другите страни от целия континент.

"Това значи нова глава в европейската история ", уточни той и добави, че Европа ще излезе от тази коронавирусната рецесия "по-силна, по-обединена и по-суверенна ", оповестява БНР.

Макрон показа избавителен пакет от 8 милиарда евро за френската автомобилна промишленост

Президентът изясни, че решението идва на фона на разрушителните последствия, които се виждат в други страни, които не са се справили с епидемията от ковид толкоз добре, колкото Франция, наблягайки зависимостта, която европейските страни имат от веригите за доставки от други страни и най-много от Съединени американски щати и Китай.

Коронавирусната рецесия разкри какъв брой мощно подвластни са Франция и останалата част от Европа във връзка с веригите за доставка от Китай и от други места, означи Макрон.

"Това тестване разкри дефекти и неустойчивости: зависимостта ни от други континенти, с цел да се сдобием с някои артикули. Искам да извлечем всички уроци от това, което сме научили ", добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР