Президентът на Фиорентина Роко Комисо се изказа много остро срещу

...
Президентът на Фиорентина Роко Комисо се изказа много остро срещу
Коментари Харесай

Босът на Фиорентина за Влахович и агентите му: Лъжци, които искаха да унищожат клуба

Президентът на Фиорентина Роко Комисо се изрече доста остро против към този момент някогашния футболист на отбора, неговите сътрудници и даже почитателите на “виолетовите ”, които мъчно одобриха, че звездата на отбора мина в.

“Много съм отчаян от рецензиите по мой адрес, в това число думи, които не мога да приема. Трябва да спра и да помисля. Струва ми се, че с държанието си и всичко, което направих за фиорентина, демонстрирах каквяи са моите полезности. Обидите, които се изляха върху мен през последните дни, са неприемливи ”, съобщи Комисо в аудиозапис, оповестен на формалния уебсайт на клуба от Флоренция.
 Влахович: Най-важно е да печелим, номерът на фланелката не значи нищо Влахович: Най-важно е да печелим, номерът на фланелката не значи нищо
“Трябва да преценява какви решения да взема. През ноември се чвувствах зле и лекарите не ми позволяваха да пътувам, само че аз го направих, с цел да оказа помощ на и сътрудниците му. А последния път, когато го видях, той даже не ме поздрави. За всички беше явно, че се е договорил с различен клуб. Той отхвърли всички оферти. Няколко пъти вървях до, само че Влахович постоянно споделяше “не ”. Той искаше да остане, до момента в който договорът му изтече и да унищожи.

Агентите му упорстваха за 10% от цената на прехвърлянето и извънредното право да договарят. Те желаеха да завоюват от нас, тъй като се обрисуваше отлична договорка ”, продължи босът на “виолетовите ”.
 Влахович с първа подготовка в Ювентус (снимки) Влахович с първа подготовка в Ювентус (снимки)
“Агентите на са лъжци. През ноември имахме позитивен диалог и чаках на следащия ден да подпишем нов контракт. Вместо това ни изумиха с искания за годишна заплата от 8 млн., което беше двойно повече от сделката ни ”, добави Комисо.

Както е известно, заплати 70 млн. евро за, само че сумата може да нарасне до 80 млн. при изпъпълнението на избрани условия.
 Фиорентина разгласи заместника на Влахович Фиорентина разгласи заместника на Влахович 29 яну | 13:00  Касано: Влахович е сензационно неверен избор и рискова инвестиция Касано: Влахович е сензационно неверен избор и рискова инвестиция 29 яну | 10:12  Влахович: Ювентус е горделивост, традиция, фамилия Влахович: Ювентус е горделивост, традиция, фамилия 29 яну | 00:45  Влахович е четвъртият най-скъп трансфер в историята на Ювентус Влахович е четвъртият най-скъп трансфер в историята на Ювентус 28 яну | 23:28  Влахович публично е новият нападател на Ювентус Влахович публично е новият нападател на Ювентус 28 яну | 20:32  Празнуващият Буфон приветства привличането на Влахович и даде съвет на Дибала Празнуващият Буфон приветства привличането на Влахович и даде съвет на Дибала 28 яну | 11:48 Още от Футбол свят  Шеф в Рома: Никой не може да подсигурява, че Дзаниоло ще е в тима през идващия сезон Шеф в Рома: Никой не може да подсигурява, че Дзаниоло ще е в тима през идващия сезон 1 фев | 21:10 696 0  Джон Тери предложи нападател на клубовете в Премиър лийг Джон Тери предложи нападател на клубовете в Премиър лийг 1 фев | 21:02 1105 0  Фъргюсън бил толкоз ядосан на играчите, че не им продумал две седмици Фъргюсън бил толкоз ядосан на играчите, че не им продумал две седмици 1 фев | 20:38 3638 4  Трансфер накара писателка да отдръпна спонсорството си към шотландски клуб Трансфер накара писателка да отдръпна спонсорството си към шотландски клуб 1 фев | 19:54 3039 0  Грийнууд към този момент е разследван за закани за ликвидиране Грийнууд към този момент е разследван за закани за ликвидиране 1 фев | 19:34 6770 10 Виж всички Водещи Новини  Втородивизионен турски отбор нанесе първа загуба на Левски за годината Втородивизионен турски отбор нанесе първа загуба на Левски за годината 1 фев | 17:50 53047 470  Мъри: Трябва ни повече убеденост в завършващата фаза Мъри: Трябва ни повече убеденост в завършващата фаза 1 фев | 18:08 9251 31  Лудогорец стигна до минимална победа над грузинци в последната си контрола в Турция Лудогорец стигна до минимална победа над грузинци в последната си контрола в Турция 1 фев | 17:43 13127 20  Официално: ФИФА забрани на ЦСКА - София да картотекира нови играчи, ето какво написа (снимка) Официално: ФИФА забрани на ЦСКА - София да картотекира нови играчи, ето какво написа (снимка) 1 фев | 08:25 38267 318  Стойчо Младенов: Няма да ни спрат картотекирането Стойчо Младенов: Няма да ни спрат картотекирането 1 фев | 09:47 23185 169 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР