Президентът на Фиорентина Роко Комисо нарече животни играчите и феновете

...
Президентът на Фиорентина Роко Комисо нарече животни играчите и феновете
Коментари Харесай

Президентът на Фиорентина: В Уест Хем са животни

Президентът на Фиорентина Роко Комисо назова " животни " играчите и почитателите на Уест Хeм след снощния край в Лигата на конференциите, който италианците изгубиха с 1:2. Причината за неговото неодобрение са грубата игра на съперниковите футболисти и хвърлените предмети от последователите на “чуковете ”, които разкървавиха капитана на “виолетовите ” Кристиано Бираги.

" Какво да кажа? Очаквах победа. Но имаше случаи, в които реферът трябваше да се оправи по-добре. Лука Йович е със строшен нос. След това Бираги беше ударен с предмет от почитателите на Уест Хeм. Говорих с президента на Висшата лига, като му споделих, че всички те са животни за това по какъв начин се отнесоха към нашите футболисти ", сподели Комисо пред кореспонденти след завръщането си във Флоренция през днешния ден.

" Поражението не е заслужено. Можехме да победим с 3:0, скърбя за почитателите, които заслужаваха повече ", добави той, като също по този начин удостовери, че треньорът Винченцо Италиано ще остане отпред на отбора и през идващия сезон макар интереса от първенеца Наполи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР