Президентът на Филипините Родриго Дутерте хвали усилията на Русия да

...
Президентът на Филипините Родриго Дутерте хвали усилията на Русия да
Коментари Харесай

Дутерте има огромно доверие в руската ваксина, става доброволец

Президентът на Филипините Родриго Дутерте хвали напъните на Русия да създаде коронавирусна ваксина и е подготвен да взе участие в тествания , приветства офертата за доставки от Москва, и чака да бъде гратис, оповестява " Ройтерс ".

Русия чака регулаторно утвърждение за евентуална ваксина против COVID-19 този месец и е подготвена да я даде на Филипините или да се сплоти с локална компания за всеобщото й произвеждане.

Филипините са измежду тези с най-вече коронавирусни инфекции в Азия , в понеделник са нарастнали до 136 638 след рекорден дневен скок от 6 958 случая .

" Ще кажа на президента Путин , че имам голямо доверие във вашите изследвания в битката против Коронавирус и имам вяра, че ваксинат а, която сте произвели, е в действителност потребна за човечеството ", съобщи Дутерте.

За да овладее публичните страхове, Дутерте самичък предложи да бъде " морско свинч е ", когато имунизацията дойде и сподели: " Мога да бъда първият, на който могат да опитват. "

Кабинетът му във вторник съобщи, че Филипините са подготвени да работят с Русия по проби, доставки и произвеждане на ваксини .

През юли Дутерте насочва молба към китайския си сътрудник , Филипините да бъдат приоритет, в случай че се създаде ваксина , на фона на терзанията в разрастващите се страни.

Този месец той възвърне прецизната обсада в и към столицата Манила за 2 седмици , съобразявайки се с рекомендациите на медицинските експерти.

Ако обстановката ескалира към " бягство на болест ", Дутерте даде обещание да активизира военните за налагане на обсада .
 Русия завърши клиничните тествания на ваксина за ковид
Русия завърши клиничните тествания на ваксина за ковид

Предвиждат имунизацията да е през октомври
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР