Президентът на ФИФА Джани Инфантино похвали Русия за организацията на

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино похвали Русия за организацията на
Коментари Харесай

Джани Инфантино: Всички се влюбихме в Русия

Президентът на ФИФА Джани Инфантино похвали Русия за организацията на Световното състезание по футбол, а президентът Владимир Путин съобщи, че семейството е " унищожило " отрицателните стериотипи за страната.

Путин организира среща с Инфантино и митове на международни футбол през днешния ден в Кремъл.

" Всички от ФИФА се влюбихме в Русия и постоянно ще идваме тук, с цел да следим за това по какъв начин се развива футбола в страната. Русия стана същинска футболна страна ", сподели президентът на международната футболна централа.

Инфантино похвали играта на съветските национални и добави, че домакините могат да стигнат и до финала на международното състезание.

На срещата участваха именити футболисти от разнообразни страни, измежду които Звонимир Бобан, Марко ван Бастен, Хорхе Кампос, Лотар Матеус, Диего Форлан, Петер Шмайхел, Рио Фърдинанд и други.

Путин от своя страна сподели, че Мондиал 2018 подготвя " атмосфера на доверие и празник ".

" Десетки хиляди хора пристигнаха в Русия от разнообразни краища на света. Те могат да видят със личните си очи по какъв начин добре са посрещнати, по какъв начин жителите на нашата страна са щастливи. Всички информации в медиите и обществените мрежи съумяха да унищожат отрицателните стандарти за Русия. Хората видяха, че Русия е гостоприемна страна ", сподели Путин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР