Президентът на федерацията ни по джудо Иван Михалев, че хора

...
Президентът на федерацията ни по джудо Иван Михалев, че хора
Коментари Харесай

Президентът на БФ джудо: Искат да ми седнат на стола, но аз не ставам

Президентът на федерацията ни по джудо Иван Михалев, че хора от самбото желаят да го смъкват от поста, само че това няма да се случи елементарно. Михалев и федерацията ни сега провеждат Европейско състезание по джудо за младежи и девойки в зала „ Асикс Арена “.

„ Напрежението се появи от нещо, което не е доста комфортно на самбото. Излезе една заповед на Световната федерация, че хора, които се занимават с джудо или самбо, би трябвало да се занимават единствено с един спорт. Тоест единствено с джудо или единствено със самбо. И в един миг взе да им се желае на някои хора да ми седнат на стола, само че аз мисля да не ставам от стола, пък те дано си сядат. Нещата са под надзор, имаме доста съществени хора. Има едни 10-15 клуба, за които е несериозно да се занимават с джудо, със самбо, със сумо. Много дини под една мишница не се носят. Аз считам да остана президент до Олимпиадата в Япония. Дотогава няма да има промяна на караула и всичко ще е тъкмо “, безапелационен бе Михалев.

Малшанс преследва нашите на шампионата в София, откакто в първите два дни не успяхме да стигнем до орден. Все отново Михалев съобщи, че се надява на следващия ден Ивайло Димитров при най-тежките да вземе отличие.

„ Не съм удовлетворен от представянето ни, тъй като на всеки му се желае да има медали. Въпреки това, шампионата е в действителност доста мощно. Има доста мощни страни. Това Грузия, французи, германци - хора, които имат в действителност огромна подготовка. Ние сме и с по-млад състав, само че не мога да се похваля. Надявам се на следващия ден да вземем орден, да не сме капо.

Имаме едно момче в тежката категория Ивайло Димитров и мисля, че ще вземе орден. Дано не ме разочарова, тъй като всичко ще бъдем доста радостни, в случай че успее. Организацията е прелестна, всичко са доста удовлетворени. Днес дори посрещнах президента на Европейската федерация господин Сергей Соловейчик, имаме положителни мнения и от него “, сподели още президентът на федерацията ни по джудо.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР