Президентът на Етър - Деян Куздов - гостува в Студио

...
Президентът на Етър - Деян Куздов - гостува в Студио
Коментари Харесай

Президентът на Етър: Няма да сме асаньор в елита

Президентът на Етър - Деян Куздов - гостува в " Студио дерби " на " Котаспорт ".  Пред водещия Георги Симеонов той разкри, че и в efbet Лига тимът ще бъде управителен от Емануил Луканов.
 Етър се похвали с национал на Панама
Етър се похвали с национал на Панама

Моран към този момент отлетя за Франция и ще пропусне неделното домакинство против Литекс и награждаването за влизането в елита.

" Не сме отбор-асансьор, тъй като при предходното ни влизане се задържахме четири години в елита. Пожелавам си най-малко нови четири години да сме в Първа лига, с цел да разсеем подозренията за " асансьор ". Годината беше сложна. Направихме един не неприятен тим, щом сме на тази позиция. Дубълът на ФК ЦСКА 1948 съумя да господства в шампионата, този им тим има място и в Първа лига.

Нивото на Втора лига пада с всяка година, колкото и да е неприятно. Виждате, че в този момент от Първа лига изпадат тимовете, които влязоха преди година. Трудна е акомодацията. Използваме като факсимиле, че ще се утвърдим в елита, само че такава е действителността.

Със сигурност ще се подсилим за новия сезон, равнището на двете лиги е доста друго. За момента Емануел Луканов остава, работи се по селекцията. Смятам, че ще имаме едно почтено показване.

В управителния съвет имаме представител на почитателите на Етър, аз самият дълги години съм бил част от почитател клуба. Надявам се почитателите да не престават да ни поддържат, както до момента. Искам да ги поздравя за тяхното европейско държание ", сподели Деян Куздов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР