Президентът на Динамо (Киев) Игор Суркис е провел среща с

...
Президентът на Динамо (Киев) Игор Суркис е провел среща с
Коментари Харесай

Динамо преговаря с Раниери

Президентът на Динамо (Киев) Игор Суркис е провел среща с италианския експерт Клаудио Раниери за треньорския пост в отбора, оповестява уеб сайтът sportanalytic.com.

Интернет изданието осведоми още, че Раниери е подготвен да стартира работа незабавно, в случай че договарянията бъдат доведени до сполучлив край. Той е без задължения от края на май, когато водеше за малко Рома в италианската Серия А, а пред Суркис е декларирал, че има още една оферта, само че Динамо ще е приоритет.

Раниери договаря редом и с националния тим на Гвинея, като шефовете на въпросната федерация също са му предложили офертата си.

67-годишният експерт си подвигна неимоверно цената откакто завоюва шампионската купа в Англия със скромния тим на Лестър, който по-късно стигна даже до четвъртфинал в Шампионската лига.

Украинският отбор се намира съвсем в непрекъсната рецесия в последните години, само че в този момент нещата са много сериозни, защото те заемат 5-о място в шампионата с 8 точки от 5 мача. Отборът стартира сезона с Александър Хацкевич на треньорския пост, а сега се води от спортния шеф Алексей Михайличенко, който е краткотраен вид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР