Президентът на Черна гора Мило Джуканович е бил в критично

...
Президентът на Черна гора Мило Джуканович е бил в критично
Коментари Харесай

Президентът на Черна гора е в критично състояние, за малко да умре!

Президентът на Черна гора Мило Джуканович е бил в сериозно положение предходната седмица. Запознати настояват, че той е бил на секунди от гибелта и че е оживял с помощта на най-хубавите френски лекари, които са го избавили със гигантски старания. Това оповестява държавната RCTG, представена от "Фокус ".

Според информацията Джуканович е превозен със аероплан до една от най-хубавите лечебни заведения в Париж от клиника в Подгорица, където лекарите там не са знаели по какъв начин да му оказват помощ. Той е лекуван там няколко дни, след което е върнат в черногорската столица, където е и в този момент, и положението му в този момент е нормализирано.

Цялата история стартира в средата на декември, когато майката на политика умря на 86-годишна възраст вследствие на Covid-19. Няколко дни по-късно се организира заравяне, след което Джуканович, сестра му, брачната половинка му и няколко другари започнаха да усещат признаците на ковид.

Държавният глава получи висока температура, затруднено дишане, страдал е от мощни болки в гърдите. Той развива тежко инфектиране на двата бели дроба, само че пробата за Covid-19 е негативен. Той обаче е настанен в клиника, където получава най-хубавото допустимо лекуване.

Около Нова година той даже напусна болничното заведение, когато записа новогодишно приветствие за жителите. Той получаваше терапия вкъщи, само че му призлява още повече. Отново е приет в болница, само че лекарите се тормозят, защото макар нападателната терапия той не се усеща по-добре.

Малко по-късно е взето решение за пренасяне в чужбина и изборът пада върху Франция. Там лекарите на практика го избавят от гибел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР