Президентът на Чечня Рамзан Кадиров преди дни публично обяви, че

...
Президентът на Чечня Рамзан Кадиров преди дни публично обяви, че
Коментари Харесай

Кадиров се тагва от Украйна, но телефонът му показва, че е в Грозни


Президентът на Чечня Рамзан Кадиров преди дни обществено разгласи, че е отишъл в Украйна, с цел да се срещне с бойците от своите специфични сили, които се бият на страната на Русия във войната. Украински политик дори разгласи премия за главата му и малко по-късно водачът заяви, че се е прибрал в родината си. обаче слага под сериозна въпросителна дали изобщо Кадиров – един от най-близките до Владимир Путин хора, е стъпвал на украинска земя по време на спора.

На 13 и 14 март той разгласява в „ Телеграм “ серия видеа, в които твърди, че е на разнообразни точки на броени километри от Киев. Украинското издание обаче цитира свои източници от службите, съгласно които и двата употребявани от Кадиров мобилни номера не са се свързвали към локалната мобилна мрежа (която в огромната си част работи).

Журналистите от „ Правда “ обаче са създали и собствен опит по време на „ престоя “ на чеченския президент.

Генерирали проследяващ линк, който демонстрира IP адреса и приблизителното местоположение на този, който го посети. След това се показали за чиновници на съветската осведомителна организация РИА Новости и писали на Кадиров в „ Телеграм “ – сякаш с цел да съветват с него чернова на собствен материал.

Той натиснал препратката и по този начин станало ясно къде оповестява, че се намира устройството му – не до Киев, а в Грозни, Руската федерация.

Не е изключено Кадиров да употребява VPN, с цел да скрие действителното си местоположение – наличието му толкоз покрай фронта го трансформира в съществена цел, а Русия досега е изгубила цели четирима генерали в спора.

Илон към този момент е Илона

Освен някогашен въстаник, съдружник на Кремъл и последовател на много закостенял прочит на исляма и произлизащото от него законодателство, Рамзан Кадиров е и един от международните водачи с най-силно лично наличие в обществените мрежи. Нерядко той прави бомбастични мнения по въпроси, излизащи доста от границите на поверената му република.

Така преди дни Кадиров написа дълъг пост, отдаден на предприемача Илон Мъск, който по-рано провокира Владимир Путин на дуел.

Чеченският президент отбелязва, че шефът на „ Тесла “ би трябвало малко да заякне, преди да се изправи против съветския президент. Предлага му и съответни места за подготовка – клуб по бойни спортове, университета на спецназ и държавната радио-телевизионна компания, където да го научат какви са американските способи за черен пиар и за следене на обществените мрежи.

„ Ще се върнеш от Чечня напълно друг човек, Илона, пардон, Илон “, приключва Кадиров.

Мъск особено е поръчал превод на написаното, с цел да го качи в своя профил. Отговорът: „ Благодаря за предлагането, само че сходна отлична подготовка ще ми даде прекомерно огромно преимущество. Ако той (Путин – б.р.) се опасява да се бие, склонен съм да употребявам единствено лявата си ръка – а дори не съм левичар. Илона. “



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР