Президентът на БОК Стефка Костадинова и председателят на надзорния съвет

...
Президентът на БОК Стефка Костадинова и председателят на надзорния съвет
Коментари Харесай

Стефка Костадинова и Спас Русев пожелаха успех на олимпийците ни

Президентът на БОК Стефка Костадинова и ръководителят на надзорния съвет на " Виваком " и притежател на " Левски " Спас Русев пожелаха триумф на спортистите ни на олимпиадата в ПьонгЧанг. Те се срещнаха с тях в интернационалната зона на олимпийското село. На нея участваха съвсем всички, които към този момент са в Корея за игрите. Към срещата се причисли и австриецът Килиан Албрехт, който има български паспорт и ни съставлява на олимпиадата във Ванкувър.

Стефка Костадинова съобщи поздрави от премиера Бойко Борисов и от най-хубавият български футболист за всички времена Христо Стоичков.

" Като състезател и олимпийски първенец знам, че най-трудното е да стигнеш до олимпиада. Класирането тук към този момент е една дребна победа. Пожелавам ви да сте здрави и не забравайте, че и другите са хора. Не са освен това от вас ", обърна се Костадинова към спортистите.

Спас Русев изясни, че е останал удивен от откриването и родната делегация, която била една от най-красивите. И той не скри изненадата си от знаменосеца на Тонга, който се появи полугол на церемонията и взриви стадиона.

" Организацията е невероятна. Мислех, че три часа няма да се приберем от откриването, а на 10-ата минута към този момент бяхме в колата. Ще акцентира на българското присъединяване. Довечера ще съм на шанцата ", сподели Спас Русев. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР