Президентът на БФВолейбол Любо Ганев коментира пред БНТ избора на

...
Президентът на БФВолейбол Любо Ганев коментира пред БНТ избора на
Коментари Харесай

Ганев: Ако Матей изяви желание да дойде да играе за националния отбор, винаги е добре дошъл

Президентът на БФВолейбол Любо Ганев разяснява пред Българска национална телевизия избора на Силвано Пранди за нов-стар селекционер на мъжкия ни народен тим. Ганев се изрече и по тематиката " Матей Казийски ", като сподели, че в случай че Матей изяви предпочитание да пристигна да играе за България, постоянно е добре пристигнал.

" Искаме да запазим метода на работа, по който се работеше, тактиката, която беше въведена и надлежно да бъдат вкарани повече български фрагменти, по тази причина и Ники Желязков ще бъде асистент треньор на Силвано. Да стартират да работят дружно, да навлезе той в метода на работа, метода на подготовка, тактиката, която е замислена от Силвано, и по-късно да продължат да се употребяват тези неща и надлежно Ники да си приключи олимпийския цикъл ", показа Ганев.

" Ако Матей изяви предпочитание да пристигна да играе за националния тим, нито един треньор няма по този начин да се каже " да не го покане " или да му откаже. Но отново дублирам, това си е персонално негово решение, когато той реши, постоянно е добре пристигнал ", сподели още президентът на БФВ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР