Президентът на БФВ Любо Ганев сподели пред медиите при прибирането

...
Президентът на БФВ Любо Ганев сподели пред медиите при прибирането
Коментари Харесай

Любо Ганев: На Европейското ще изглеждаме по друг начин

Президентът на БФВ Любо Ганев показа пред медиите при прибирането на мъжкия ни народен тим от последния шампионат от Лигата на нациите в Съединени американски щати, че е сигурен, че играта на отбора на Европейското ще бъде радикално друга. Ето още какво сподели Ганев на летище " София ":

" Сега би трябвало да си починат десетина дни. На 20-и стартират мъжете, а дамите седмица по-рано и се готвим се за европейските шампионати. При мъжете сме домакини във Варна и е доста значимо на първо място тъй като играем пред родна аудитория. Така че съм сигурен, че там играта ще бъде радикално друга. Цецо Соколов ще се включи в подготовката. Сигурен съм, че ще успеем да създадем страхотни мачове и да си върнем малко това самочувствие на спечелили. "

" И пред двата тима задачата на Европейското е да играем четвъртфинал. Вътрешно ми се желае и да го спечелим този 1/4-финал и да отидем на финалите, само че знам, че ще е мъчно. При мъжете знаете нашата група каква е - Словения, Украйна... Надявам се да тръгнем с няколко хубави победи и в последния мач със Словения да се реши какъв да е първи, тъй като по този начин ще се реши против кого ще играеш на 1/8-финал и надлежно по-късно на 1/4-финал. "

" Пламен ще организира последни диалози с Матей за завръщането му. Това е решение, което треньорът и състезателят би трябвало да вземат и надлежно да го разгласят. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР