Президентът на БФС Георги Иванов смени анцуга с костюм преди

...
Президентът на БФС Георги Иванов смени анцуга с костюм преди
Коментари Харесай

Издънката Гонзо: Да ти го набия в устата, пед***ст!

Президентът на БФС Георги Иванов смени спортния екип с костюм преди две години, само че не е трансформирал характера си. Преди известно време, когато беше към този момент началник в централата, той си разреши да влезе в пререкания с почитатели на обществено място, а по-късно и да изрича някои слова, на които няма да му се зарадват в Европа.

Гонзо в никакъв случай не е изпъквал с разум като бръснач, а за поизцапания му ореол на легенда на Левски приказва и фактът, че огромна част от публиката на " сините " не искаше той да оглави БФС.



Георги Иванов би Димитър Бербатов с 235 на 181 гласа на конгреса в средата на месеца и измести от креслото Боби Михайлов.

Той от дълго време е показал безпаричен речник, а когато не е на кеф, псува и се държи като преносвач от Централна гара. Както и във всички други сфери на живота ни, статуквото няма просто по този начин да пусне кокала, ще се съпротивлява против смяната до кръв, както е било постоянно. И както постоянно с общителното подпомагане на малодушните си и малоумни съучастници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР