Президентът на БФС - Борислав Михайлов заяви, че той и

...
Президентът на БФС - Борислав Михайлов заяви, че той и
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: С Чеферин смятаме, че бъдещето на българския футбол е в добри ръце

Президентът на БФС - Борислав Михайлов съобщи, че той и президента на УЕФА Александър Чеферин считат, че бъдещето на българския футбол е в положителни ръце. Бившият народен вратар беше посетител на честването на 30-ата годишнина от основаването на Футболната асоциация на Украйна.

Ето какво написа Михайлов в формалния си профил във Facebook:

" За мен беше голяма чест и самопризнание да бъда посетител на честването на 30-ата годишнина от основаването на Футболната асоциация на Украйна.

Смятам, че методът, по който се развива футболът в тази страна, е добър образец за всички източноевропейски федерации и приветствам сътрудника си Андрий Павелко както за свършената работа, по този начин и за множеството положителни вероятности пред ръководения от него съюз.

Именно вероятностите във футбола бяха съществена тематика на работната среща, която организирах дружно с редица сътрудници от целия свят, емблематични някогашни футболисти и ръководители на ФИФА и УЕФА, както и президента на Украйна Володимир Зеленски.
 Бончо Генчев: Суверенитетът на футболните клубове в България бе нападнат и мощно засегнат от страна на група хора
Бончо Генчев: Суверенитетът на футболните клубове в България бе нападнат и мощно засегнат от страна на група хора

Писмото му е против Димитър Бербатов

Имах опция да проведа и дълъг и градивен диалог с моя добър другар Александър Чеферин, с който се обединихме към тезата, че бъдещето на българския футбол е в положителни ръце.

Не на последно място останах удивен от топлото отношение на локалните ентусиасти, които ме върнаха в най-славните години на българския футбол - тогава, когато националният ни тим, с мен като капитан, си заслужи международна популярност.

Всички се надяваме тези времена да се повторят, а с работата си върша и ще продължа да върша всичко допустимо това да се случи ".
 Бербатов мигновено отговори на Бончо Генчев: Ставам очевидец на големи неистини от родни
Бербатов мигновено отговори на Бончо Генчев: Ставам очевидец на големи неистини от родни " експерти "!

" Не е елементарно, само че ще успеем всички дружно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР