Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че от ЦСКА не

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че от ЦСКА не
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: ЦСКА трябва да издигне моята кандидатура, направих много за тях!

Президентът на БФС Борислав Михайлов съобщи, че от ЦСКА не би трябвало да го подлагат на критика, а да му повдигнат канидадатурата за нов мандат, тъй като е направил доста за клуба. Той приказва пред медиите след съвещанието на Изпълкома на БФС.

" Годината беше добра . Добри мачове на националния тим против противници, които от дълго време не бяхме побеждавали. Добро показване на младежите и юношите. Първенството върви добре, също така футболната централа е в цветущо финансово положение . Четири милиона е преизпълнението на бюджета.

Полагаме големи старания и влагаме пари за възстановяване на съдийството. Всички скачат против съдийството. Това най-вече ме нервира , защото аз нямам нищо общо с това. Всички медии разясняват от първата минута дали има или няма тъч. Не приказват за футбол и такика.

Променихме доста неща, с цел да може някои тимове да влязат напряко в Първа лига. ЦСКА би трябвало да ми издигне кандидатурата за всичко, което съм направил за тях . Така че анонимници като Милко и Морко, които даже не са на служба там, не може да ме разясняват ", съобщи Михайлов.

 Официално: Борислав Михайлов против Любослав Пенев в спор за шефския пост в БФС! Обновена
Официално: Борислав Михайлов против Любослав Пенев в спор за шефския пост в БФС!

Михайлов още веднъж ще се кандидатира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР