Президентът на БФС - Борислав Михайлов, се срещна днес с

...
Президентът на БФС - Борислав Михайлов, се срещна днес с
Коментари Харесай

Борислав Михайлов прие президента на ГФС, обсъдиха възможност за сътрудничество

Президентът на БФС - Борислав Михайлов, се срещна през днешния ден с немския си сътрудник Райнхард Гриндел. Новината бе оповестена на уеб страницата на родната ни футболна централа.

Вижте какво гласи известието:

" Президентът на Германския футболен съюз Райнхард Гриндел организира работна среща с българския си сътрудник Борислав Михайлов по време на формалната си аудиенция у нас. Двамата ръководители разискаха детайлно опциите за съдействие сред федерациите в духа на обичайно положителните взаимотношения сред България и Германия на футболно равнище и показаха убеденост, че бъдещите взаимни планове ще бъдат от изгода и на двата съюза.

Както е известно, още при започване на годината Гриндел разгласи готовността си за образование на български треньори и съдии в Германия и за генералната обмяна на гении сред двете страни.

Освен като ръководители на съответните федерации, Михайлов и Гриндел са сътрудници и в Изпълнителния комитет на европейската футболна централа, където президентът на ГФС е отговорник точно за България. В началото на годината той бе делегат на Конгреса на БФС; натоварената му стратегия тогава не му разреши да посети Национална футболна база " Бояна ", само че през днешния ден господин Гриндел изрази мощното си усещане от Дома на футбола в София ".

 Милиони за БФС, в случай че юнаците завоюват групата си в Лигата на нациите
Милиони за БФС, в случай че юнаците завоюват групата си в Лигата на нациите

Вижте финансовите аспекти на шампионата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР