Президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка, обяви самият той

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка, обяви самият той
Коментари Харесай

Боби подаде оставка. Битка Красен – Бербо

Президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка, разгласи самият той след днешното съвещание на Изпълкома на футболния съюз.

Решението му беше предстоящо след безредиците пред Националния стадион „ Васил Левски “ преди и по време на мача България – Унгария на 16 ноември.

„ Подавам оставка, няма да давам отговор на въпроси. Нито един клуб не ми желае оставката, а мен ме избират клубовете. Само през медиите се желаят оставки “, сподели Михайлов пред репортерите.

Временно функционалностите на президент на БФС ще извършва Михаил Касабов, откакто Емил Костадинов е отказал да заеме поста.

На 6 декември ще се организира ново съвещание на Изпълкома, на което ще бъде планувана дата за конгрес, на който да бъде определен нов президент.

„ Организационната конструкция на БФС бе усъвършенствана, осъществихме цифровизация, над 30 % е нарастването на тв правата, изградихме 19 терена, до края на  годината ще бъдат открити още три.

Горд съм с  моя екип и им благодаря за усърдната работа в тази ненормална конюнктура “, сподели Борислав Михайлов.

Михайлов подава оставка за втори път след есента на 2019-а. През април 2021 година той обаче я оттегли и още веднъж пое поста.

Освен дежурният за поста от три години насам Димитър Бербатов се чака за началник на БФС да се кандидатира и някогашният министър на спорта Красен Кралев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР