Президентът на БФС - Борислав Михайлов, обяви че никъде не

...
Президентът на БФС - Борислав Михайлов, обяви че никъде не
Коментари Харесай

Никъде не разбрах какъв точно е проблемът на футбола ни

Президентът на БФС - Борислав Михайлов, разгласи че на никое място не е схванал какъв тъкмо е казусът на футбола ни и по какъв начин тъкмо ще бъде решен от Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров. Отношението му към въпросните трима било позитивно.
 Димитър Бербатов със светкавична реакция: Сега съдът е на ход!
Димитър Бербатов със светкавична реакция: Сега съдът е на ход!

" Аргументите за този отвод са несъстоятелни и незаконосъобразни "

" В рамките на последните седем дни бяха прегледани както желанията на 150-те клуба за искане на ексклузивен конгрес, по този начин и настояването на над 330 клуба, които желаят да се организира постоянен конгрес. С оглед на тези две претенции, през днешния ден изпълнителният комитет на БФС реши идващият постоянен конгрес да се организира на 18 март 2022-а година, което е към 20 дни след приключването на мандата. Имаме това право, то не е в нарушаване на закона.

Моето отношение към тримата (Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петрoв) е безусловно позитивно. Никъде не разбрах какъв тъкмо е казусът на футбола и по какъв начин те ще го решат. Идеите не се вършат с нападателни акции, а се показват на конгреса. Те могат всичко, което споделят, да го кажат с прецизен и естествен звук на конгреса.
 Редовният конгрес на БФС ще бъде на 18 март, 2022 година
Редовният конгрес на БФС ще бъде на 18 март, 2022 година

Борислав Михайлов разкри дневния ред на събитието

Аз съм доста виновен човек. Четири пъти съм избиран, три от тях с над 85 % и клубовете ме познават. Сега 330 клуба заеха позиция, че не желаят ексклузивен конгрес, а са за постоянен. Не би трябвало да се разделя футболът посредством опълчване на персони. Аз не се опълчвам на така наречен предприемчив комитет. Пак споделям, че организацията на конгрес не е лесна работа. Трябва да има повече време, с цел да се провежда ", добави още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР