Президентът на БФС Борислав Михайлов, който бе в чужбина през

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов, който бе в чужбина през
Коментари Харесай

Боби Михайлов се срещна с Николай Киров

Президентът на БФС Борислав Михайлов, който бе в чужбина през последната седмица, е провел към този момент среща с един от претендентите за народен селекционер Николай Киров, твърди „ Тема Спорт “. Белия е измежду любимците за поста, който бе овакантен от Ясен Петров. В момента той е свободен, откакто се раздели с ЦСКА 1948. За неговата кандидатура има поддръжка в Изпълкома.

На идната колекция ще бъде избран и селекционер. Сред разновидностите за треньор на " трикольорите " са и Илиан Илиев и Димитър Димитров. За Херо лобира наставника на Левски Станимир Стоилов. Мъри даже разгласи, че ще стане асистент на Димитров.

„ Нямам нищо срещу да работя дружно със Стоилов, в случай че ме поканят. При това без значение кой е основен треньор и кой помощник. Имаме идентични философии, тъй че за мен ще бъде голямо наслаждение “, съобщи Херо през вчерашния ден.

„ В националния нещата не са добре, само че все ми се коства, че този състав има много по-голям капацитет от това, което сподели “, добави той.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР