Президентът на БФС Борислав Михайлов излезе с коментар преди утрешния

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов излезе с коментар преди утрешния
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Надявам се да не разочаровам Левски

Президентът на БФС Борислав Михайлов излезе с коментар преди утрешния Изпълком на централата. Той благодари на Левски, че е подсилен за нов мандат.

" Изключително удовлетворен съм и благодаря на управлението на Левски, че има доверие в мен. Не е толкоз учудващо, тъй като въпреки всичко аз съм играл в Левски 15 години, както и цялата ми фамилия. Благодаря им още един път и се надявам да не ги отчайвам. Според мен ще има и други клубове от всички равнища на българския футбол, които да ме поддържат. От през днешния ден стартира акцията, тъй че живот и здраве ще се забележим на 16-и. Аз не съм давал конференции, на следващия ден имаме Изпълком - финален преди конгреса. Ще ви бъде отговорено на всички въпроси ", сподели Михайлов.

" Нормално е, когато има конгрес и претенденти, да има интерес и в обществото. Нито аз, нито моите сътрудници влизаме в някакви персонални нападки. Отговорихме в края на предходната седмица на всички неистини, които бяха изговорени от така наречен кандидат-президент и неговия екип. Нямам никакво терзания. Конгресът не е самоцел - идват 550 делегати и избират индивида, който те избират. Двама души от екипа на Любо Пенев са били треньори, които не са класирали тима. Нека всеки си носи отговорността и да си гледа личната камбанария ", добави президентът на БФС.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР