Президентът на БФХГ Илиана Раева награди български журналисти и фотографи

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева награди български журналисти и фотографи
Коментари Харесай

Илиана Раева награди български журналисти

Президентът на БФХГ Илиана Раева награди български публицисти и фотографи за приноса им за разпространение и развиване на българската художествена гимнастика. Церемонията се състоя в един от заведенията за хранене на зала " Арена Армеец ", която сега е хазаин на международното състезание. Илиана Раева връчи на всеки от публицистите имитация на медалите, които получават медалистките на шампионата на планетата, подарък и по една българска роза. Отличени бяха над 85 представители на разнообразни медии.
Сред наградените бяха именити имена на противоречивата публицистика, измежду които Вера Маринова, Ася Кършева, Виолета Еленска, Сашо Диков, както и доста други публицисти и фотографи от разнообразни медии.
 БФ по художествена гимнастика награди публицисти и фотографи @@@
" Мисля, че няма по-добър мотив за тази гала от това жадувано Световно състезание за всички, които се занимават с този спорт. Искам да изразя голямата си признателност от името на БФХГ към всички, които са помогнали в развиването на художествената гимнастика - публицисти, фотографи, съдии, треньори, състезателки, някогашни и сегашни президенти на клубове, някогашни ръководители на федерацията и доста други ", сподели в словото си Илиана Раева.  БФ по художествена гимнастика награди публицисти и фотографи @@@
" Убедена се всичко във вашите материали е пособие през годините - и хубавото и рецензията. Аз помня доста публицисти, които пишеха за спорта още преди моето потомство и някои от тях към този момент не са измежду нас. Дълбоко в себе си постоянно съм усещала благосклонността към този спорт. Вие не позволихте художествената гимнастика да отиде в миманса, отразявахте ни, помогнахте ни и по тази причина от ден на ден деца идват в залите по гимнастика. Благодаря Ви доста! Вярвам, че ще продължите да ни отразявате ", сподели още Раева на българските публицисти.  БФ по художествена гимнастика награди публицисти и фотографи @@@
В края на церемонията Илиана Раева получи специфичен плакет от ръководителя на Българската асоциация на спортните публицисти Найден Тодоров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР