Президентът на БФХГ Илиана Раева изпадна в екстаз след представянето

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева изпадна в екстаз след представянето
Коментари Харесай

Илиана Раева е на седмото небе след големия успех на гимнастичките ни

Президентът на БФХГ Илиана Раева изпадна в възторг след представянето на българските гимнастички, които нощес победиха в Гран при на Марбея и завоюваха всички оценки в многобоя. Ева Брезалиева завоюва златото, а втора и трета се подредиха Боряна Калейн и Стилияна Николова.

" Триумф за българската художествена гимнастика на Гран При в Марбея, Испания! Златен, сребърен и бронзов орден в многобоя! Ева Брезалиева стана първенец с доста смела, артистична и интелигентна игра! Боряна Калейн е втора. Допусна неточности, само че съумя да покаже големия капацитет на композициите си. Стиляна Николова е трета. Тя също позволи неточности, само че композициите ѝ са доста сложни и изискват доста работа. Знам, че ще се оправи ", написа Илиана Раева във Facebook.

" Поздравления за Бранимира Маркова, Марияна Памукова и Валентина Иванова! Поздравления за съдията ни Даниела Велчева! Работим доста интензивно и имам вяра, че ще ставаме все по-добри. Успех на следващия ден на финалите! ", добави президентът на БФХГ, публикувайки и видео от награждаването в Марбея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР