Президентът на БФХГ Илиана Раева е изключително доволна от проведеното

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева е изключително доволна от проведеното
Коментари Харесай

Илиана Раева: Организирахме ДП на най-високо професионално ниво

Президентът на БФХГ Илиана Раева е извънредно удовлетворена от извършеното държавно състезание категория Елит, което приключва през днешния ден в столичната зала "София ".

"Една поредна моя фантазия се сбъдна! БФХГ провежда държавно състезание по художествена гимнастика на най-високо професионално равнище. Днес приключва едно извънредно състезание във всяко отношение. Три фантастични шампионки в трите възрастови групи -жени, девойки старша и девойки младша - Боряна Калейн (Левски Триадица и носителка и на приз "Мария Гигова "), Стиляна Николова (Етър Елит) и Елвира Краснобаева (Грация Варна) Отлична организация на надпреварата! ", сподели Раева за Facebook страницата на централата.

"Браво на основния арбитър Росина Атанасова. Адмирации за визията на залата, която беше на най-високо професионално равнище и основаните условия за състезатели, треньори и съдии. Поздравления за Гергана Йорданова, Моника Панайотова, клуб "София Спорт 2017 ", който беше хазаин на надпреварата с президент Кристина Шикеровa. БФХГ обезпечи и трите дни лъчение онлайн за нашите многочислени почитатели от цялата страна и целия свят ", добави Раева.

"Искам да поздравя всички клубове, взели участие в надпреварата за видния труд, който е положен в работата и за израстването във всяко отношение на елитните гимнастички. Горда и щастлива съм с големия ви труд. Искам да поздравя и съдиите. Аз постоянно съм недоволна от съдийството, само че на това съревнование мога единствено да ви кажа, че работихте доста и отговорно. Браво! Вярвам, че подарихме на нашите правилни почитатели едно незабравимо държавно състезание Елит с същинска мощна и красива спортна борба, с доста добре готови състезателки в националните тимове и в клубовете в страната и с прелестни и почтени медалистки във всички възрасти. За мен беше същинско наслаждение ", разяснява още президентът на БФХГ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР