Президентът на бейзболния гранд Ню Йорк Янкис Ранди Ливайн влиза

...
Президентът на бейзболния гранд Ню Йорк Янкис Ранди Ливайн влиза
Коментари Харесай

Президентът на бейзболен гранд влезе в управата на Милан

Президентът на бейзболния гранд Ню Йорк Янкис Ранди Ливайн влиза в Борда на шефовете на Милан, оповестиха " росонерите " на формалната си страница. Ливайн е в Янкис повече от 20 години на разнообразни позиции, само че постоянно в управителното тяло. Той беше най-важната персона при построяването на новия “Янки Стейдиъм ”, който беше приключен през 2009 година.

" Ранди е огромно име, водеща персона в спортния и развлекателния бизнес. Неговият опит и експертно мнение ще се интегрират с нашите, допринасяйки по пътя на напредък на клуба и създавайки благоприятни условия за разширение на световната му прелест ”, съобщи президентът на Милан Паоло Скарони. Американската капиталова компания RedBird Capital сплоти сили със притежателите на Ню Йорк Янкис през август предходната година, с цел да приключи придобиването на италианския клуб, което е на стойност 1,2 милиарда евро.

Милан, който беше първенец през предишния сезон, сега е на 2-ро място в Серия " А " c 38 точки, девет зад водача Наполи. Техният мач от кръга е като посетител на Лацио във вторник.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР