Президентът на Беларус Александър Лукашенко смята, че Владимир Путин ще

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко смята, че Владимир Путин ще
Коментари Харесай

Лукашенко: Путин ще бъде преизбран, той не мисли за евентуален наследник

Президентът на Беларус Александър Лукашенко счита, че Владимир Путин ще бъде избран отново на президентските избори в Русия през 2024 година Според него Путин към момента не мисли за възможен правоприемник, защото има други задания.


" В момента Путин няма противници в Русия ", съобщи Лукашенко в изявление за украинската журналистка Диана Панченко, което беше оповестено в нейния канал в YouTube.

" На въпроса за наследника на Путин, беларуският президент отговори:: " Мисля, че има подобен. Ако Путин не го вижда в този момент, то ще го види в близко бъдеще..... Защо? - Защото той не мисли за него, има доста други проблеми, които би трябвало да реши ".

Президентските избори в Русия са планувани за 17 март 2024 година Владимир Путин не е оповестил проекти за присъединяване в изборите. През август „ Ню Йорк Таймс “ разгласява материал с думите на Песков за вероятната победа на Путин на изборите. " Путин ще бъде избран отново следващата година с повече от 90% от гласовете ", цитира материалът думите на Песков.

През януари 2023 година източници на " Комерсант " обявиха, че вътрешнополитическият блок на Кремъл към този момент е почнал подготовка за бъдещата президентска акция. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР