Президентът на Беларус Александър Лукашенко нарича пандемията от коронавирус масова

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко нарича пандемията от коронавирус масова
Коментари Харесай

Съотборник на Лукашенко диагностициран с коронавирус

Президентът на Беларус Александър Лукашенко назовава пандемията от ковид " всеобща неуравновесеност ", само че може да премисли отношението си, откакто стана ясно, че негов съотборник в любителски тим по хокей на лед е бил диагностициран с Covid-19.
 Жертвите в Беларус към този момент са 4, само че мачовете остават
Името на хокеиста е Дмитрий Мелешко и той е бил част от президентския тим по хокей, който взе участие в любителското състезание на Беларус. За последно Лукашенко и Мелешко са играли дружно на 11 април. Бившият хокеист с близо 400 мача в КХЛ е влезнал в болница с пневмония седмица по-късно и при тестване е дал позитивен резултат за ковид. Въпреки това Лукашенко не счита да се подлага на карантина или самоизолация, сподели представителят му Наталия Ейсмонт.

" Президентът не е бил и няма да бъде под карантина. Отборът също. Никакви спомагателни ограничения няма да бъдат предприемани. Не си и помисляйте, че самочувствието му е потърпевшо. Вижте единствено какъв брой доста работи. Непрекъснато посещава предприятия и дава кураж на хората ", споделя Ейсмонт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР