Президентът на "Байерн" Мюнхен Ули Хьонес заяви, че не е

...
Президентът на "Байерн" Мюнхен Ули Хьонес заяви, че не е
Коментари Харесай

Байерн плаши германския национален отбор с бойкот

Президентът на "Байерн " Мюнхен Ули Хьонес съобщи, че не е изключено негови играчи да бойкотират националния тим. Причината за неговото изявление е вратарското неразбирателство в Бундестима.

След последните мачове на националния отбор, Марк-Андре Тер Стеген съобщи, че е неудовлетворен от статута си на запаса за сметка на Мануел Нойер. От "Байерн " не одобряват претенциите на стража на "Барселона " и желанието му да се трансформира в титуляр за сметка на техния състезател.

Хьонес разяснява, че това не е вярно отношение на футболист, а при вратарите би трябвало да има подчиненост, която да се съблюдава. Той се включи в полемика, която приключи със мощни думи.

"Ако това се случи, няма да пускаме играчи в националния тим. Няма да приема каквато и да е смяна в този аспект ", съобщи Хьонес.

Всъщност самият президент на баварците, както и представители на клуба, нямат право да стопират играчите да се причислят към националния отбор. При сходно решение, тимът ще получи сериозна глоба от УЕФА. Участието в националния тим е персонален избор на футболистите. Нойер, Никлас Зюле, Йошуа Кимих, Леон Горецка и Серж Гнабри бяха в бундестима за предходния мач.

Хьонес съобщи, че няма желание да приказва със селекционера Йоаким Льов.

"Той към този момент е чул какво съм споделил. Сигурно му пищят ушите ", приключи президентът на "Байерн ".

Следващата среща на Германия от квалификациите за европейското състезание през 2020 година е против Естония на 13 октомври.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР