Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер изрази увереност, че полузащитникът

...
Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер изрази увереност, че полузащитникът
Коментари Харесай

Президентът на Байерн: Бъдете сигурни, че Мюлер ще е тук и през следващия сезон

Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер изрази убеденост, че полузащитникът Томас Мюлер ще остане в отбора и през идващия сезон.

През предходната седмица “Билд ” писа, че опитният футболист обмисля овакантяване, защото е неудовлетворен от дребното игрово време, което получаваше през този сезон при Юлиан Нагелсман, по този начин и при наследника му Томас Тухел.

Във вторник на събитие на " Алианц Арена " обаче Хайнер съобщи пред публицисти, че " мога да ви уверя, че това няма да се случи ".

Хайнер изяснява още, че Мюлер е “незаменим ”: " Исках да кажа, че Томас Мюлер не е просто футболист на терена, той е мюнхенчанин от край до край. Той е прекарал цялата си професионална кариера във Байерн. Той въплъщава този баварски нрав - “Mia san mia ” ( б.ред. - мотото на Байерн, “Ние сме това, което сме ”).

Мюлер има контракт с Байерн до лятото на 2024 година. 33-годишният футболист се причислява към юношеските обединения на клуба на 10-годишна възраст и прекара цялата си спортна кариера в Мюнхен. Той бе част от тимовете, които завоюваха требъл през 2013 и 2020 година, както и част от отбора на Германия, който стана международен първенец през 2014 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР