Президентът на Байерн Мюнхен - Херберт Хайнер, е убеден, че

...
Президентът на Байерн Мюнхен - Херберт Хайнер, е убеден, че
Коментари Харесай

В Байерн са уверени в бъдещите успехи на тима

Президентът на Байерн Мюнхен - Херберт Хайнер, е уверен, че немският първенец ще преодолее проблемите с травми, както и разочарованието от Световното състезание в Катар, а останалите футболисти на " алените " ще дадат всичко, с цел да завоюват още веднъж първото място.  
 Спряганият за Байерн Нюбел: Няма доста смисъл да се връщам Спряганият за Байерн Нюбел: Няма доста смисъл да се връщам
Лидерът в Първа Бундеслига възобновява тренировки идващия вторник, а на 20 януари Байрен ще играе против Република България Лайпциг. Баварците ще бъдат без контузените Мануел Нойер и Люка Ернандес. Вратарят счупи подбедрица по време на ски почивка, до момента в който бранителят скъса кръстни връзки по време на първия мач на френския народен тим от Мондиал 2022. 

" И двете травми бяха потрес за нас, обикновено е. Тези значими играчи ще отсъстват през втората половина на сезона и към този момент преглеждаме някои варианти на трансферния пазар. Ние сме Байерн и постоянно гледаме на провокациите като на благоприятни условия и това е част от ДНК-то на този клуб. Нашите футболисти ще дадат всичко от себе си, с цел да завоюват трофеите. Ще го създадат и поради за своите контузени съотборници. Трябва да посрещнем годината без непотребни страсти и да бъдем спокойни, без значение от прекарванията на някои наши играчи по време на Световното състезание. Сигурен съм, че ще бъдем подготвени, с цел да реализираме огромните ни цели ", съобщи Хайнер пред клубния уебсайт на Байерн, представен от ДПА.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР